Over Little Italy

Over Little Italy

Aan de Amersfoortse stadsring, dicht bij het levendige Sint Jorisplein en op loopafstand van het station, vindt u onze gezellige brasserie Little Italy. Sinds begin 2013 kunt u bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner geïnspireerd op de Italiaanse keuken.

Stap tijdens uw bezoek aan Amersfoort of tussen het winkelen door even binnen voor een kopje koffie of een ontspannen ontbijt of lunch. Onze uitgebreide kaart biedt op elk moment van de dag voor ieder wat wils voor een schappelijke prijs. Niet voor niets weet jong en oud ons elke dag weer te vinden voor de onbekommerde sfeer waarin iedereen zich thuis voelt.

Daar zijn we erg trots op!

Een beetje extra aandacht

Wij besteden veel aandacht aan de ingrediënten in onze producten. Zo maalt onze barista de koffiebonen terplekke en beleggen wij uw broodje of pizza zoveel mogelijk met zelf gesneden ingrediënten. Vanzelfsprekend houden wij ook rekening met de uiteenlopende wensen van onze gasten. Een glutenvrije lunch is bijvoorbeeld mogelijk en nagenoeg al onze vleeswaren zijn halal. Vraag ons tijdens uw bezoek of telefonisch naar de opties, wij zijn u graag van dienst.

Tot snel bij Little Italy!

Afhalen en catering

Weinig tijd of geen zin om te koken? Alle gerechten op ons menu zijn ook af te halen. Doe uw bestelling ter plaatse of telefonisch, dan gaan wij aan de slag! Vanaf 5 personen bezorgen wij ook broodjes. Informeert u naar de mogelijkheden via onze contactpagina.